Slide background

Vi tilbyder

Vores kompetance

 • Tæppevask

  Alle tæpper afstøves og når der foretages et tæppevask anvender vi topmoderne maskiner og midler til at desinficere bakterier og fjerne uønskede snavs fra bunden af tæppet.

 • Ulv Tæpper

  Vi yder vaskning og rensning af uld tæpper med vores særlige vaske- og rensemidler, der er specielt udviklet for uld tæpper. Vi foretager vask i dybden af tæpperne med skånsomme og effektive metoder, som rengøre og fjerne pletter og snavs i fra bund til toppen af tæppet.

  Prisen er fra 150 kr per m2.

 • Erhvervsrengøring

  Der tilbydes erhvervsrengøring. Hvis interesse haves kan vi komme med et uforpligtende tilbud alt efter efterspørgslen.

 • Væg-til-væg tæpper

  Til rensning af væg-til-væg tæpper har vi mobile udstyr der sikrer at tæppet renses og frigøres fra uønsket snavs. Vi er også udstyret med midler til rensning af pletter ved væg-til-væg tæpper.

  Prisen er fra 25 kr per m2.

 • Tæpperens

  Nogle gange kan man ved et uheld hælde drikke og andre midler på tæppen. For at rense specielle dele ved tæpperne har vi ekstra specielle midler til at rense og frigøre tæpperne fra pletter. Disse midler kan bruges ved de fleste slags tæpper.

 • Ægte Tæpper

  Vi yder vaskning og rensning af ægte tæpper med vores særlige vaske- og rensemidler, der er specielt udviklet for ægte tæpper. Vi foretager vask i dybden af tæpperne med skånsomme og effektive metoder, som rengøre og fjerne pletter og snavs i fra bund til toppen af tæppet.

  Prisen er fra 150 kr per m2

 • Maskin-lavet-tæpper

  Maskin-lavet-tæpper udgøre størstedelen af tæpperne. Med vores høje succesrate kan vi tilbyde et yderst detaljeret vask af maskintæpper. Til disse tæpper har vi topmoderne maskiner, der renser fra bund til top og desinficere bakterier.

  Prisen er fra 99 kr per m2

Afstøvningsmaskine

Med vores topmoderne afstøvningsmaskine afstøves tæpperne med faste og hurtige vibrationer på tæppets alle kvadrater. Derved bliver støv og snavs minimaliseret uden at skade tæpperne overhovedet.

TÆPPEVASKMASKINE

Vores tæppevaskmaskine er udstyret med de nyeste systemer, der giver tæppen et detaljeret vask fra bund til top. Maskinen har udstyret således at tæpperne kommer igennem 8 processer. Tæpperne drysses med vand og derefter anvendes der 4 børster med specielle rengøringsmidler/sæber. Tæpperne bliver frigjort fra sæberne med et skylningssystem. Derved udpumpes og vakuum af tæpperne, der giver 70 % tørhed i tæpperne. I de sidste 3 punkter afpresses med forsigtighed 20 % mere.

Centrifugeringsmaskine

Med vores topmoderne specielt udviklede centrifugeringsmaskine adskilles alt væske, snavs og rester fra tæpperne uden at beskadige tæpperne. Derved er tæpperne næsten klar til levering. Der vil være under 1 % fugt tilbage i tæpperne og derfor lægges tæpperne i vores aftørringsafdeling, hvor de affugtes fuldstændig.

Har du spørgsmål eller specielle ønsker er du meget velkommen til at kontakte os.